miercuri, 1 iulie 2015

O vacanta deosebita - nunta pe o nava de croaziera!            Cei care doresc sa isi organizeze intr-un mod cat mai unic posibil si de neuitat propria nunta pot alege ca locatie chiar bordul vasului de croaziera!

            Posibilitatile sun numeroase cand vine vorba de imbracaminte: toti invitatii pot purta costume de baie iar mireasa sa aiba ceva specia in garderoba care sa fie in aceeasi tema. Mancarea poate avea la baza fructe de mare, mult peste, caviar si multe multe decoratiuni specifice poate zonei unde se vor afla. Cu o gama variata de gustari reci si calde, abuturi alcoolice sau non-alcoolice, acesta nunta in mod evident deosebita fata de celelalte va ramane cu siguranta intiparita in memoria invitatilor care se vor bucura pe cinste!

            De cele mai mult ori, o nunta ce are loc la bordul unui vas de croaziera este vazuta ca fiind foarte intima, intrucat nu un numar mare de invitati va participa la ea. Costa mai putin decat o nunta traditionala, iar planificarea acesteia nu este deloc grea. Si este foarte normal sa fie asa – pana la urma este un eveniment important in viata dumneavoastra, iar prezenta mai multor oameni cu care nu aveti prea multe tangente nu ar schimba cu nimic treaba. Numarul oaspetilor si dimensiunile vasului depind, in final, de dorintele dumneavoastra si de cat de luxos doriti sa fie intregul eveniment.

            Cel mai sigur lucru ce se va intampla la sfarsit dupa aceasta nunta este ca cei doi sortiti vor pleca direct in luna de miere, fara sa se mai deranjeze cu planificari suplimentare sau cu timp irosit! Sa poate furatul miresei de la sfarsit va fi inlocuit de aruncarea miresei peste bord cu un colac de salvare, cine stie. Va puteti lasa imaginatia sa zboare si sa aveti parte de o nunta unica si frumoasa!            Daca intr-adevar doreati o idee cat mai indrazneata si fantastica pentru nunta dumneavoastra, aceasta este exact cea pe care o veti indragi cel mai mult! Nu uitati sa imortalizati acest moment important din viata dumneavoastra, urmand ca in anii urmatori sa va amintiti de el cu cel mai mare drag impreuna cu persoana iubita si, de asemenea, casa de piatra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu