sâmbătă, 25 februarie 2017

Blugii pentru femei vor fi mereu la moda


In general doamnele si domnisoarele adora sa poarte fuste sau rochii, insa de multe ori nu o pot face din cauza lipsei confortului sau a temperaturilor dificile de afara. Daca totusi va doriti sa ramaneti in tendinte si sa aveti o tinuta impecabila cu ajutorul unor perechi de pantaloni, chiar si atunci cand vremea nu tine cu voi, alegeti din categoria blugi femei en gros cateva modele simple, ce pot fi asortate usor cu alte piese vestimentare. De asemenea, puteti alege intre diferite culori si modele in functie de gusturile dumneavoastra si bineinteles, in functie de locul unde doriti sa ii purtati.



Cum asortam blugii?

In cazul in care nu aveti inspiratie pentru urmatoarea tinuta care trebuie sa includa blugi femei en gros, atunci internetul este locul perfect de unde puteti colectiona noi idei. De asemenea, site-urile de cumparaturi online va pun la dispozitie diverse imagini cu modele de tinute pentru a vedea cum se aseaza pantalonii intr-un outfit. Cu toate acestea, trebuie sa aveti cateva criterii de baza pe care va puteti baza atunci cand va construiti o tinuta, iar combinatiile de culori reprezinta un pas extrem de important daca nu va doriti ca tinuta sa para exagerata.



Care sunt culorile la moda?

In aceasta primavara, au revenit in trend blugii colorati, iar verdele este considerat culoarea sezonului, astfel ca nu mai stati pe ganduri si achizitionati-va o pereche de pantaloni intr-o nuanta mai vesela. In acest caz, nu mai adaugati la restul tinutei alte articole vestimentare colorate, cu imprimeuri sau alte insertii, chiar daca sunt minimaliste si incercati ca tot accentul sa cada pe culoare. Pentru doamnele si domnisoarele care nu vor sa indrazneasca atat de mult, nuante precum kaki, nude, bej, crem sau roz pal sunt o optiune excelenta de unde pot alege pe langa negru si alb.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu