joi, 9 februarie 2017

Poti face economii substantiale in traficul din Bucuresti cu instalatiile GPL


Exista diferite modalitati prin care putem sa reducem consumul de combustibil al autoturismului personal, insa multe dintre acestea nu sunt foarte eficiente, dar mai mult, implica mult disconfort pentru soferi, care, adesea, aleg sa se lase pagubasi. In schimb, mult mai simplu, din toate punctele de vedere, este sa se apeleze la instalatii GPL Bucuresti, deoarece aceasta varianta nu numai ca este accesibila pentru toate buzunarele, insa promite si economii de pana la 40% la fiecare drum parcurs, dar si conditii foarte bune pentru soferi.
Accesibilitate

Preturile pentru acestea variaza in functie de marca, modelul si tipul de motor al autoturismului, fiind ideale pentru cele pe benzina, care consuma mai mult decat cele Diesel, acestea din urma, insa, sunt mai pretentioase si mai dificil de intretinut, dar si mai scumpe la achizitie. In schimb, pretul mediu pentru o astfel de instalatie este de 500 de euro, suma care se amortizeaza in circa 10-12 luni sau mai repede, in functie de distanta parcursa de fiecare sofer.


Deplina siguranta

Unul dintre motivele principale pentru care soferii evita instalatii GPL Bucuresti este faptul ca acestea nu sunt considerate sigure, insa in realitate situatia este mult mai putin periculoasa, rezervoarele sistemelor fiind chiar si de 30 de ori mai groase decat cele obisnuite ale masini, astfel ca soferii se bucura de siguranta deplina.Eficienta

Sistemele functioneaza in paralel cu benzina sau motorina, fiind posibila trecerea de la un tip de carburant la altul, de obicei pornirea facandu-se in mod obisnuit, in special iarna, iar dupa cateva minute se trece la GPL pentru economii substantiale. In plus, aceste instalatii ajuta ca motoarele sa functioneze in cele mai bune conditii, fara a-l afecta in nici un mod, ci chiar ii creste durata de viata cu pana la 2 ani, pentru ca toate componentele functioneaza optim si nu apar probleme precum depuneri periculoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu