miercuri, 17 ianuarie 2018

Care sunt cele mai populare obiective din Barcelona


Fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de cele mai grozave conditii in vacanta si o experienta de neuitat, iar destinatiile sunt foarte variate. Preturile pentru bilete de avion au scazut considerabil, astfel ca e mai accesibil si mai avantajos ca niciodata sa se aleaga o astfel de cursa in special cand se planuieste un city break intr-un oras precum Barcelona, care se afla la o distanta considerabila fata de Romania. Asadar, vezi mai mult aici la Aerotravel, unde ai ocazia nu numai de a-ti alege biletele de avion, ci si locul de cazare sau un pachet complet, pentru a nu mai avea griji.

Fantana Magica
Vegheata de dealul Montjuic, Fantana Magica reprezinta una dintre cele mai mari atractii ale capitalei Cataluniei si se afla in apropierea faimosului Palat National. Aceasta a fost construita la finele anilor ’20 si aproape un secol mai tarziu se afla in cele mai bune conditii, oferind adesea adevarate spectacole pentru turisti.

Casa Batillo
Aceasta reprezinta o alta atractie bine cunoscuta din inima Barcelonei si reprezinta o cladire din secolul al 19-lea care a fost remodelata de catre faimosul arhitect Antoni Gaudi. Bineinteles, cei pasionati de arhitectura nu trebuie sa o rateze, intrucat reprezinta o structura cu adevarat unica, iar cateva incaperi sunt deschise publicului si pot fi vizitate, totul fiind o adevarata surpriza.

Parcul Guell
Vezi mai mult aici la Aerotravel cate poti face daca alegi bilete avion Barcelona, iar printre atractii se numara si parcul Guell care reprezinta, alaturi de multe altele, o capodopera a arhitectului Gaudi. Chiar daca zona era destinata in prima faza unui proiect rezidential, in cele din urma planurile s-au modificat, astfel ca in ziua de azi turistii au parte de un loc grozav unde sa isi petreaca timpul liber, plin de verdeata si surprize la tot pasul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu