sâmbătă, 3 februarie 2018

Care sunt cele mai utile gadgeturi


Cu totii putem profita in ziua de azi de evolutia tehnologica in mai multe situatii, precum pentru parintii care isi doresc intotdeauna sa stie unde se afla cei mici, fie pentru animale de companie sau batrani, dar si pentru anumite bunuri ca biciclete, autoturisme sau motociclete. Asadar, in acest sens merita sa vezi produsele iUni, care sunt foarte variate si accesibile la cele mai mici preturi.

Usor de folosit
Aceste gadgeturi au avantajul ca sunt foarte usor de folosit, iar in acest sens poate fi foarte util manualul de utilizare, ocazie cu care se descopera si toate functiile incorporate.

Diferite forme
Un dispozitiv de urmarire poate avea mai multe forme, in functie de destinatie, astfel ca pentru copii sau batrani exista sub forma unui ceas care se poarta la mana, in timp ce pentru animale sub forma de colier. Totusi, pentru bunuri ca biciclete, motociclete sau masini, acestea sunt niste dispozitive de dimensiuni reduse, care dispun de o carcasa magnetica, astfel incat sa poata fi atasate in locuri bine ascunse, pentru a nu fi observate de catre cei din jur.

Precizie
Gadgeturile de monitorizare se bazeaza pe semnalul transmis de o cartela de telefonie si GPS, astfel incat sa se determine pozitia exacta, eroarea maxima acceptata fiind de numai cativa metri. De asemenea, se poate seta un perimetru care daca este incalcat sa fie avertizati utilizatorii prin SMS, la fel si o viteza maxima, lucru foarte util in cazul firmelor de inchirieri auto sau a dealerilor.

Comanda rapid
Cu alte cuvinte, tot ce trebuie sa faci este sa vezi produsele iUni din aceasta categorie si sa il alegi pe cel care crezi ca ti se potriveste. Totusi, daca nu esti sigur in acest sens, poti merge in showroom-ul iUni din Bucuresti pentru a fi consiliat si pentru a lua cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu